Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av våra cookies.

Frukostseminarium

Välkommen på frukostseminarium (First Thursday)

Varmt välkommen till lunchseminarium med fokus på utveckling och framtid inom hälso och sjukvårdssektorn. Vi tar också upp finans- och aktiemarknaden i stort med Dagens Industris kolumnist Henrik Mitelman som talare.

Seminariet äger rum onsdag 8 juni på Berns. Presentationen börjar kl. 12:00 och vi beräknar att hålla på till cirka kl. 13:15. En lättare lunch serveras kl. 11:30. Det kommer att finnas tid för frågor och diskussioner i anslutning till presentationen. Tag gärna med dig en vän/kund/kollega men gör i så fall en anmälan per person och ange vem personen är gäst till. Vi har endast ett begränsat antal platser så föranmälan krävs av detta skäl.

Vi ser fram emot att ses.

Varmt välkommen!

Notera särskilt att syftet med att vi håller seminarier är att ge information om fonden och de branscher fonden  är verksamma i. Rhenman & Partners är enbart portföljförvaltare för fonden. Rhenman & Partners har inte tillstånd att lämna och lämnar inga investeringsrekommendationer till investerare. Investerare och potentiella investerare som överväger att investera i fonden bör diskutera frågan om investering med professionell investeringsrådgivare.

Anmäl dig här