Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av våra cookies.

Köpa fondandelar

Information

Det är viktigt att notera att Rhenman & Partners enbart är portföljförvaltare för fonden. Rhenman & Partners har inte tillstånd att lämna och lämnar inga investeringsrekommendationer till investerare. Investerare och potentiella investerare som överväger att investera i fonden, bör diskutera frågan om investering med professionell investeringsrådgivare.

Så här kan du investera i vår fond

Om du vill investera i vår fond så gör du det via din bank, förmedlare eller annat institut.

Det går inte att köpa och sälja fondandelar via Rhenman & Partners. I nuläget erbjuder vi flera olika andelsklasser. Valet handlar dels om insättningsgränser, dels om vilken valuta du föredrar som noteringsvaluta.

Det är viktigt att notera att Rhenman & Partners enbart är portföljförvaltare för fonden. Rhenman & Partners har inte tillstånd att lämna och lämnar inga investeringsrekommendationer till investerare. Investerare och potentiella investerare som överväger att investera i fonderna, bör diskutera frågan om investering med professionell investeringsrådgivare.

Ni investerar i vår fond enklast genom er bank eller förmedlare, exempelvis SEB, Avanza eller Nordnet.

Frågor?

För detaljerad fondinformation se våra fondfaktablad och prospektOm du har frågor kring eller svårigheter med att köpa eller sälja dina fondandelar är du välkommen att kontakta oss.

Vid frågor maila oss på info@rhepa.com

 

FUNDROCK MANAGEMENT COMPANY S.A.
33, rue de Gasperich
L-5826 Hesperange
Grand Duchy of Luxembourg