Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av våra cookies.

Rhenman & Partners firar 15 år

Jubileumsseminarium

Under 2024 firar Rhenman & Partners 15 år och den 21 maj bjöd vi in till jubileumsseminarium. Det blev en dag fylld av spännande och inspirerande samtal tillsammans med gäster. Presentationerna under seminariet filmades och finns tillgängliga att se nedan.

Hela inspelning från seminariet kan ses genom att klicka på bilden och de individuella presentationerna via länkarna nedan.

Seminariets agenda:

Teresa Isele, VD

En resa genom en livsviktig sektor >

Hugo Schmidt, portföljförvaltare – hälsovårdstjänster

Det amerikanska valet >

Amennai Beyeen, portföljförvaltare – biopharma

Investera över olika produktcykler >

Kaspar Hållsten, portföljförvaltare – medicinsk teknologi

Ett portföljbolags resa >

Henrik Rhenman, grundare och investeringschef

En förvaltares ”bekännelser” >

Tillställningen modererades med finess av Henrik Mitelman.

 

 

Materialet är endast för informationsändamål och ska inte betraktas som ett erbjudande eller en uppmaning att sälja eller köpa andelar i fonden. Läs AIF-fondens prospekt samt KIID (som kan beställas kostnadsfritt eller laddas ned på www.rhepa.se) innan du fattar några definitiva investeringsbeslut. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Investeringar innebär en risk. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. FundRock Management Company S.A., Luxemburg, har gett Rhenman & Partners Asset Management AB i uppdrag att förvalta portföljen i en Luxemburgregistrerad sektorfond. Rhenman & Partners har inte tillstånd att ge – och kommer inte att ge – investeringsråd. Den som överväger att investera i fonden bör först rådgöra med en professionell investeringsrådgivare.