Genom att använda vår webbplats accepterar du användningen av våra cookies.

Nyheter

Rhenman & Partners förstärker sitt Investor Relations-team ytterligare

Rhenman & Partners anställer Mattias Hagen som Investor Relations Director. Mattias ansluter till Rhenman & Partners Investor Relations-team baserat i Stockholm. Han kommer att arbeta tillsammans med det existerande teamet, som idag utgörs av Erica von Bahr och Tom Josephson. I sin roll kommer Mattias att jobba både med svenska och internationella investerare. Mattias kommer närmast från Carnegie Fonder, där han arbetat mot institutionella investerare. Innan dess jobbade han inom distributionsroller på Invesco och Goldman Sachs. Han startade sin karriär på Skandia och senare på SEB Wealth Management, där han spenderade 10 år inom olika roller, bland annat som ansvarig för manager research.

”Det känns både spännande och inspirerande att bli en del av Rhenman & Partners. Jag ser dem som en av Nordens starkaste sektorförvaltare och jag ser fram emot att vara med på den fortsatta utvecklingen av firman.”- säger Mattias Hagen

”Vi är oerhört glada att Mattias ansluter till Rhenman & Partners. Hans breda kompetens och erfarenhet gör honom till ett starkt tillskott till vår organisation. Mattias kommer att bli en viktig del i våra kontakter med investerare, både i Sverige och internationellt.” – säger Teresa Isele, VD Rhenman & Partners.

Mattias Hagen är en i en rad rekryteringar Rhenman & Partners gjort under det senaste månaderna. Tidigare i år anslöt Tom Josephson till firmans Investor Relations-team och i september utökades investeringsteamet när Camilla Oxhamre Cruse anslöt som portföljförvaltare, biopharma.

Mattias tillträder sin roll på Rhenman & Partners i oktober och kommer att vara baserad på Rhenman & Partners kontor i Stockholm.

Mattias Hagen

Klicka här för en PDF-version av nyheten.


För mer information, vänligen kontakta:

Karin Hjertén | Head of Communications, Rhenman & Partners Asset Management

Telefon: +46 (0)706521908 | E-post: karin@rhepa.com


Om Rhenman & Partners Asset Management

Rhenman & Partners Asset Management AB (Rhepa) grundades 2008 och är en Stockholmsbaserad kapitalförvaltare med fokus på hälso- och sjukvårdssektorn. Rhepa är ansvariga för portföljen i en sektorfond registrerad i Luxemburg. Fonden förvaltas av FundRock Management Company S.A. som gett Rhepa i uppdrag att förvalta fondens portfölj. Rhepas erfarna investeringsteam stöttas av ett vetenskapligt råd med medicinska experter med ett globalt kontaktnät av forskare och specialister.


Detta är marknadsföringskommunikation, materialet är endast för informationsändamål och skall inte betraktas som ett erbjudande eller en uppmaning att sälja eller köpa andelar i fonden. Läs AIF-fondens prospekt samt KIID (som kan beställas kostnadsfritt eller laddas ned på www.rhepa.se) innan du fattar några definitiva investeringsbeslut. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Investeringar innebär en risk. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. FundRock Management Company S.A., Luxemburg, har gett Rhenman & Partners Asset Management AB i uppdrag att förvalta portföljen i en Luxemburgregistrerad sektorfond. Rhenman & Partners har inte tillstånd att ge – och kommer inte att ge – investeringsråd till investerare. Investerare och potentiella investerare som överväger att investera i fonden ska rådgöra med en professionell investeringsrådgivare.